Inkl. moms

Exkl. moms

MegaKakel Logotyp

Produkter

Sök
Stäng denna sökruta.

Ångerrätt och retur

Ångerrätt

Du har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag som du, eller en person på uppdrag av dig, tar emot produkten som du har handlat på Webbplatsen.

Undantag för vissa produkter

Vissa produkter är undantagna från ångerrätt. Det gäller följande punkter:

  1. a) produkter som har tillverkats enligt dina anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel
    b) produkter av naturmaterial, Väder/temperaturkänsliga material.
  2. c) Om produkten du köpt är monterat går det ej att ångra köp.

Om du handlar en produkt där ångerrätten inte gäller kommer det att framgå vid produkten på Webbplatsen.

Värdeminskning av använda produkter

När du använder din lagstadgade ångerrätt på 14 dagar har du rätt att öppna förpackningen och undersöka produkten i den utsträckning som krävs för att bedöma dess karaktär, egenskaper och funktion.

Du har rätt att ångra ditt köp mot full återbetalning i dessa fall om du meddelar oss inom 14 dagar från den dagen du tog emot produkten. Om du hanterar produkten i större utsträckning än vad som krävs för att fastställa dess karaktär, egenskaper och funktion har vi rätt att göra ett värdeminskningsavdrag. Ett sådant avdrag görs genom att jämföra produktens värde vid retur jämfört med det ursprungliga värdet vid köpet. För att få full återbetalning vid ångerrätt rekommenderar vi därför att du skickar tillbaka produkten i originalskick.

Hur du ångrar ditt köp

Om du vill returnera ditt köp ska du meddela oss inom 14 dagar från den dag som du, eller en person på uppdrag av dig, tar emot eller hämtar din beställning.

Efter att du har meddelat oss att du vill returnera ditt köp, behöver du skicka tillbaka produkten inom 14 dagar. Vi rekommenderar att du skickar tillbaka produkten i samma emballage som du fick den i eftersom du är ansvarig för eventuell skada eller förlust under returfrakten som beror på att du har varit vårdslös, till exempel vid bristfällig emballering av produkten.

Returfrakt

Du bekostar själv returfrakten när du returnerar ditt köp. Kostnaden för returfrakten kommer att dras av från din återbetalning. 

Jag handlar som

Privatperson

(Visa priser inkl. moms)

Företag

(Visa priser exkl. moms)

Privatperson

Företag

(Visa priser inkl. moms)

(Visa priser exkl. moms)